Renginiai

Gatvės šokiai VARĖNOJE!

gatvės šokiai 1 

🤪WOW WOW WOW! Į Varėną atkeliauja GATVĖS ŠOKIAI!
🥳Jei TAU 5-99 metai, prisijunk! Bus skirstomos amžiaus grupės.
🤸‍♂️Pamokas vykdys mokytojas Andrius Miami Žilinskas.
💣Registracija: https://forms.office.com/r/FEmaTq6qwE 
😇Vieta: Varėnos kultūros centras
🕒Laikas: Pirmadienis, laikas bus patikslintas (susisieksime su užsiregistravusiais).
🙃Jeigu nesusirinks reikiamas skaičius žmonių užsiėmimai nevyks, informuosime užsiregistravusius.
😍Pirma pamoka NEMOKAMA !!!
Detalesnė informacija apie suaugusių grupę : +37063819733 arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, norint jį peržiūrėti. 
👉Apie VIBEOUT šokių studiją, jos istoriją, viziją ir vertybes galite sužinoti paspaudus ant šios nuorodos :
https://www.facebook.com/photo?fbid=780235920770046&set=a.463278862465755 
👉Jeigu nežinote kas yra Gatvės šokis paspauskite ant šios nuorodos:
https://www.facebook.com/Vibeoutstudija/videos/280238028081247 
🤸‍♂️Gatvės šokiai (Hip-hopas) yra vienas iš populiariausių šokių stilių visame pasaulyje. Jį galite pamatyti filmuose, reklamose, muzikos klipuose, „YouTube“ ar net „TikTok“. Didelė tikimybė bent karta i diena jūs šį stiliu sutinkate savo socialinuose tinkluose. Tai veikla kuri, leidžia išreikšti savo asmenybę, emocijas ir kūrybiškumą. Galėtume teigti tai yra kultūros forma, kuri suvienija jus su žmonėmis iš skirtingų sluoksnių, šalių ir kartų. Tai smagi veikla, leidžianti jaustis gyvam, laimingam ir laisvam, prie to pačio, tai yra naudinga jūsų sveikatai, nes apmažina kūno svorį padidina lankstumą, koordinaciją ir pasitikėjimą. Tačiau svarbiausias dalykas visa tai darant jausitės jaunas ir išliksite toks.
🤸‍♂️Gatvės šokį išmokti nėra sunku, jei mėgstate muziką ir judesį. Šis šokis prasidėjo nuo socialinių renginių, tokių kaip namų vakarėliai ,diskotekos ir naktiniai klubai, kur žmonės tiesiog išreiškė save, linksminosi kartu ir sukūrė erdvę kitiems būti savimi. Šiomis dienomis ši šokių forma tapo labiau konkurencinga ir orentuojama į varžybas visame pasaulyje, kur galite parodyti savo įgūdžius ir aistrą.
🤸‍♂️Gatvės šokiai (Hip-hopas) skirtas ne tik jauniems ar kietiems. Jis skirtas visiems, kurie nori gerai praleisti laiką ir išbandyti save. Nesvarbu, koks jūsų amžius, lytis, kilmė ar lygis. Viskas, ko jums reikia, yra teigiamas požiūris ir noras mokytis.

Viešasis kalbėjimas Eglutės įžiebimas Kaune 2015 Virtuvės baldai Eglutės įžiebimas Kaune 2016